Türkiye İttifakı Partisi Adana İl Başkanlığı Açıldı

Dr. Sinan Oğan, merkez Seyhan ilçesi Adalet Caddesi'ndeki açılış töreninde, partinin son bir yılda 50'den fazla ilde örgütlenmeye başladığını söyledi.

Türkiye İttifakı Partisi Adana İl Başkanlığının açılışına Genel Başkan Vekili Teşkilat Başkanı Enver Türkoğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selen Hakbilir, Kadın Kolları Genel Başkanı Amine İlknur Tombul, Adana İl Başkanı Kutfedi Kılınç, İl yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Türkiye'de Atatürkçü, milliyetçi ve muhafazakâr ittifakı sağlamayı hedeflediklerini belirten Oğan, "Şovdan, tartışmalardan uzak, toplumu birleştiren, Türk milletinin hassasiyet noktalarını doğru tespit eden ve çözüm noktaları üreten bir anlayışıyla siyasete genç nesil getireceğiz. Türk siyasetine yeni bir soluk olmak için bir adım öne çıktık. Biz genç ve her biri alanında uzman kadrolarla görevimize devam ederken, bu yolda bize inanarak ve güvenerek bizlere destek veren, bizlerle yol yürüyen, bu yolda bizlere desteklerini sürdüren tüm partililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Oğan, Türkiye İttifakı Partisi İl Başkanı Kutfedi Kılınç ve diğer katılımcılar açılış kurdelesini kesti.

HABER: KAMİL YALÇIN GÖL