Konforun adresi Riva

Adana’ya yıllardır yaptıkları katkılardan ve kente kazandırdıklarından dolayı Riva Reşatbey Luxury Hotel Sahipleri Murat Şanlı ile Nadir Vurankaya takdir ediliyorlar.

Kaliteyi sizler için yeniden tasarlayan Riva Reşatbey Luxury Hotel, değerli misafirlerini en iyi şekilde ağırlaya- bilmenin ve en güzel hizmeti vermenin heyecanı ile mutluluğunu paylaşmayı hedefliyor..

Adana'nın en merkezi ve iş bölgesinde, hava alanına 5km. mesafede bulunmakta birlikte, günümüzde sık yolculuk edenlerin gereksinimlerinin rahatlık, konfor ve teknolo- jinin ön planda tutulduğu Riva Reşatbey Luxury Hotel, misafirlerine sıcak, dost ve sıra dışı servis anlayışı ile hizmet sunmakta.

Riva Reşatbey Luxury Hotel, odalarını tasarlarken iş seyahatlerinde olan misafirlerine sadece fonksiyonel ve ferah bir çalışma ortamı sağlamayı değil, aynı zamanda konforlu döşemesi ve yastık menüsü ile de misafirlerinin ertesi gün için kendilerini daha iyi ve zinde hissedecekleri bir ortam sunmayı hedefliyor.

48 standart,12 deluxe,3 junior suite,5 master suite olmak üzere toplam 68 odasıyla Riva Reşatbey Luxury Hotel, misafirlerine tüm odalarda ve ortak kullanım alanlarında kablolu ve kablosuz internet hizmetini ücretsiz sunuyor.

KAYNAK: ARTI HABER GAZETESİ