Asena ile Tolga’ya Rüya Gibi Nişan Töreni

Adana’lı Tolga Ağba ile İstanbul’lu Asena Özen Ankara’da üniversite yıllarında başlayan arkadaşlıklarını 5 yılsonunda evlilik yolunda ilk adımı İstanbul’da yapılan nişan töreninde attılar.

Giyim sektöründe yönetici Asena Özen  ve sağlık sektöründe yöneticilik yapan Tolga Ağba, beş yıllık arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırmak için ilk adımı attı. Ebru Kandemir ve Ahmet Özen’in kızı Asena ile Aylin-Mustafa Ağba’nın oğlu Tolga, İstanbul’da Avcılar Efsunlu Event’te düzenlenen şık bir nişan töreninde birbirlerine söz verdiler.

Nişan töreninde yüzükleri, Kandemir Ailesi’nin büyüğü Melik Can takarken, törene aile üyeleri ve yakın dostlar katıldı.

İstanbul’da Avcılar Efsunlu Event Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli nişan törenine ihtişamlı bir giriş yapan çift, özel koreografileriyle davetlileri adeta kendilerine hayran bıraktı.

Genç çiftin nişan yüzüklerini takan ve kurdeleyi kesen Melik Can, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Davetlilere teşekkür eden Melik Can, “Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Çok mutlu bir gün geçirdik. Ben nişan törenimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu özel gecede, nişan töreni ile evliliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşayan Asena Özen  ve Tolga Ağba çifti, ailelerinin ve sevdiklerinin desteğiyle yeni bir hayata "evet" diyerek mutluluğa ilk adımlarını attılar.

Eğlence ve müziğin hiç dinmediği nişan törenine çok sayıda davetli katıldı. Halayların çekildiği ve ikramların yapıldığı tören, saatlerce devam etti.