Adana’da salonda rezalet: Sertaşspor’a yakışmadı!

Zirveye oynayan Net Değerleme Mavi Birlik ile kümede kalma mücadelesi veren Adana Sertaşspor arasında Menderes Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı yöneten Anıl Veziroğlu-Deniz Senir-Serkan İpek hakem 3’lüsüne yapılanlar ve sonrasında yaşananlar olimpiyatlara aday olan Türkiye’de bu kadarına da PES dedirtti.

24 SANİYE CİHAZI KRİZİ

Karşılaşmada 3. periyotta yaşanan 24 saniye cihazı sorunu nedeniyle maç 50 dakika durdu. Önceki haftalarda da tekerlekli sandalye basketbol ligi maçlarında 24 saniye krizi yaşanması sonrası maç durmuştu.

Üst düzey karşılaşmalara ev sahipliği yapan Adana’da Menderes Spor Salonu’nda sürekli yaşanan bu sıkıntıya acilen çözüm bulunması bekleniyor.

PROTOKOL İLE SALON BOŞALTILDI

Sertaşspor Kulübü Başkanı Serhan Özcandan ile ailesi karşılaşmayı Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Lavkor ve Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu ile birlikte protokolde izlediler.

Sertaşspor coachu Azizcan Ekici’nin diskalifiye edilmesinin ardından protokolden hakemlere sözlü tepkiler ile pet şişe ve yabancı cisim atılması üzerine hakemler soyunma odasına gittiler. Salon ile protokolün boşaltılmasının ardından hakemler salona geri döndüler ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti..

Tüm bu yaşananların Spor İl Müdürünün yer aldığı protokolde olması dikkat çekti.

Son yıllarda Türk basketboluna maddi-manevi yatırım yapan Sertaş Spor Kulübü'nün yöneticilerinin sporda kazanmak kadar kaybetmenin de var olan bir olgu olduğunu öğrenmeliler!

HABER: KAMİL YALÇIN GÖL